Zierkappen mit Gewinderinge

Afdekkapjes schroeven / afdekdopjes

Afdekkapjes zijn speciale afdekdopjes die met behulp van een ring om een schroef bevestigd kunnen worden. Het resultaat is dat de kop van de schroef mooi wordt weggewerkt. De afdekdopjes / afdekkapjes voor schroeven zijn verkrijgbaar in een kunststof variant en in een metalen variant. Beide varianten komen in meerdere kleuren, vormen en maten.

Bij Ropro vindt u alle soorten afdekkappen en afdekdoppen. Ropro levert producten van hoogstaande kwaliteit uit eigen voorraad met een snel leveringsproces. Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag in huis.


 

Afdekkapjes / Afdekdopjes Kunststof

De kapjes van kunststof komen in 2 verschillende soorten, namelijk de Snap Cap & de Rodykap. De rodykap heeft een ringetjes aan het kapje vast en is verkrijgbaar in het wit en zwart. De Snap Cap kapjes zijn verkrijgbaar in wel 48 verschillende kleuren en wordt geleverd met een binnenring voor het bevestigen over de schroef. Beide soorten afdekkapjes zijn uiterst geschikt voor schroeven en bouten.


 

Afdekkapjes / Afdekdopjes Metaal

De kapjes van metaal komen in 2 verschillende soorten, namelijk de Miniplex & de Monoplex. De afdekdopjes hebben een ring met schroefdraad waar het afdekkapje wordt opgedraaid. De kapjes zijn verkrijgbaar in wel 34 verschillende kleuren, vormen wordt geleverd met een binnenring voor het bevestigen over de schroef. Beide soorten afdekdopjes zijn uiterst geschikt voor schroeven en bouten. De metalen afdekdopjes hebben een luxe uitstraling.


 

Schroeven met afdekkap

Naast gewone afdekkappen kunt u bij ons ook schroeven met afdekkap vinden. Dit zijn speciale schroeven waarbij het kapje direct op de schroef geplaatst kan worden door het schroefdraad in of op de schroef.


 

Montage & relevante producten

Afdekkapjes / afdekdopjes worden vaak gecombineerd met afstandsbussen om het geheel met een afstand op de gevel te bevestigen. In de tekening kunt u zien hoe de beide producten gecombineerd worden. Ropro verkoopt ook bijbehorende afstandsbussen in meerdere varianten, zoals kunststof en metalen afstandsbussen. Voor de afstandsbus categorie klik hier.